Horeca-vuurwerk.be – horeca-vuurwerk.nl – ice-fountain.co.uk – horeca-feuerwerk.de en vestavuurwerk.nl zijn onderdeel van de Vesta Group B.V. Wij zijn marktleider in leveren van professionele ijsfonteinen van een superieure kwaliteit aan restaurants, grote hotelketens, feestcafe’s en clubs door heel Europa.

Onze fabrikant in China is de meest gewaardeerde vuurwerkfabriek als het gaat om het produceren van fonteinen en stage vuurwerk. Onze producten die veelal op, of in de nabijheid van, voedsel en drank worden gebruikt vereisen een hoge kwaliteit. Wij doen meermaals per jaar nog zelf een extra kwaliteitscontrole in deze fabriek, die voor ons de ijsfonteinen produceert. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit ijsfonteinen tegen de allerlaagste prijs.

Wij zijn sinds 2011 actief in Nederland, waar het allemaal begon, inmiddels leveren wij tevens ijsfonteinen in het Verenigd Koningrijk, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Plannen om uit te breiden richting de Scandinavische landen zijn er ook al.

Vragen over ons, onze producten of dienstverlening? Onze medewerkers zitten iedere dag voor je klaar.